• Trimmers

    Man med trimmer

Mångsidig och högpresterande trimmer

Sluta drömma om en perfekt trädgård och gör det till verklighet med en grästrimmer. Vi erbjuder bensindrivna och batteridrivna trimmers för att få fason på din gräsmatta. Vi erbjuder mångsidiga och högpresterande trimmers från Husqvarna som gör jobbet effektivt och bekvämt.

En trimmer är ett perfekt verktyg för att finslipa de svåråtkomliga områdena i trädgården.

Smarta funktioner och utmärkta resultat med en trimmer från Husqvarna

Husqvarna är ledande i branschen när det kommer till olika trädgårdsmaskiner. I trimmerns fall är den utrustad med den senaste teknologin för att underlätta arbetet.

Smart Start®

Maskinen är utrustad med Smart Start® vilket låter dig starta maskinen snabbt utan ansträngning. Fördelen med denna funktion är att dragmotståndet i startsnöret reduceras.

Optimal komfort

Komfort är viktigt för Husqvarna. Därför har de utrustat sina trimmers med mjuka handtag för att göra arbetet mindre påfrestande. Bygelhandtaget gör det enkelt för trimmern att vridas i olika vinklar och ett svåråtkomligt område blir ett minne blott.

Automatiskt stoppreglage

Trimmern är utrustad med automatiskt stoppreglage. Detta innebär att du enkelt kan återgå i ON-läge för problemfritt startande när du arbetar med maskinen.

Universalmaskin

Till trimmern finns det många tillbehör så som häcksax, strångsåg och kultivator. En bra universalmaskin som öppnar upp för fler möjligheter i trädgården.