• Skog & Trädgård

    Trädgård med robotgräsklippare

Vi har allt för skog & trädgård

På Bengts Motorservice är kunden alltid i fokus. Vi har under många år samlat på oss erfarenhet och med vårt breda sortiment av skog- & trädgårdsmaskiner m.m. ser vi till att ni får den hjälp ni behöver. I vårt sortiment av skog- & trädgårdsmaskiner hittar ni allt från motorsågar, trimmers till robotgräsklippare. Vi erbjuder även service av samtliga maskiner som vi erbjuder.

Man med motorsåg från Husqvarna

Motorsågar

Husqvarnas motorsågar är världskända för sin höga kvalitet. Kraftfulla maskiner som ser till arbetet blir välskött. Vi erbjuder flertalet olika motorsågar för olika ändamål.

Röjsågar

Röjsågar är rejäla maskiner som klarar av tuffa arbetspass utan några som helst problem. Hantera skogsröjningen utan problem med en röjsåg från Husqvarna eller STIHL.

Man med trimmer

Trimmers

Forma den perfekta trädgården med hjälp av en trimmer. Vi erbjuder både batteri- och bensindrivna trimmers för att få fason på din gräsmatta. Trimmern är ett perfekt verktyg för att finslipa svåråtkomliga områden i trädgården.

Kvinna med gräsklippare från Husqvarna

Gräsklippare

Vi erbjuder högpresterande gräsklippare som aldrig blir trötta. Se till att din trädgård är i toppskick & gör gräsklippningen till en enkel match med en kraftfull gräsklippare från Husqvarna.

Svart robotgräsklippare i trädgård

Robotgräsklippare

Luta dig tillbaka i solstolen och låt robotgräsklipparen sköta arbetet åt dig. Vi erbjuder Husqvarna Automower® som är världsledande när det kommer till robotgräsklippare. Hos oss kan ni även förvara er robotgräsklippare.

Man på åkgräsklippare

Åkgräsklippare

Åkgräsklippare är trädgårdens arbetshästar som ger maximal kraft med minimal ansträngning. Hos oss hittar ni Husqvarnas sortiment av åkgräsklippare och även tillbehör.