• Röjsågar

    Man med röjsåg

Hantera din mark enkelt med en röjsåg

Vi erbjuder röjsågar från både Husqvarna & STIHL, kraftfulla maskiner som ser till att du hanterar skogsröjningen med effektivitet. Maskinen är framtagen och skapad för att hantera krävande, långa & tuffa arbetspass. Röjsågen är anpassad för att enkelt manövrera i tät skog och enkelt fälla träd i önskad riktning.

Husqvarna säger själva att ergonomi och ekonomi är viktigt och har format sina maskiner utifrån det tankesätt. Därför är motorn i en röjsåg från Husqvarna utformad att ge maximal kraft med en låg bränsleförbrukning och låga vibrationer. Vi erbjuder flertalet olika modeller och varianter av röjsågar för att täcka just dina behov.

Tillbehör

Precis som att alla människor är unika så gäller samma sak för trädgårdar. Du kan enkelt anpassa din röjgsåg efter säsong och din trädgårds specifika behov. Hos oss hittar ni arbetskläder, skyddsutrustning, smörjmedel, bränsle- och fyllutrustning, röjsågssele och trimmersele & röjsågsklinga m.m.

Anpassa arbetet efter din maskin för en rad olika jobb. Är du osäker på vilka tillbehör du behöver för din maskin? Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig.